Select Page

Pizza workshops

Pizza Proeven

Pizza workshops

De workshop is een vier à vijf uur durende activiteit. U leert onder professionele begeleiding, met de hand deeg kneden, afwegen en opbollen. U maakt de ingrediënten schoon en snijdt deze in het gewenste formaat. U stelt de basissaus samen. U leert op verschillende manieren de pizzabodem op maat te maken. U belegt de pizza naar keuze. Vervolgens leert u het inschieten en het draaien van een pizza in de oven (dit vereist de nodige vaardigheid). Tenslotte proeft u het resultaat. Het is een erg leuke activiteit om met een groep te doen. 

Locaties

  • Bij u op locatie!
  • “De parel van Brabant” in Oisterwijk

Mobiele Pizzaoven

Workshops worden gegeven vanaf 8 personen en zijn inclusief recepten en pizza’s. Iedereen bereid drie pizza’s, waarvan u een zelfgemaakte pizza in een originele doos mee naar huis krijgt. Door de mobiliteit van onze pizzaoven kunnen wij ook op locatie komen. Informeer naar wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook een workshop aanvragen.

Kinderfeestje

Een workshop pizza’s maken is ook een leuke activiteit voor een kinderfeestje. Een workshop voor kinderen boeken is een van de mogelijkheden.