Select Page

Pizza Aan Huis

Pizza Proeven

Mobiele Pizzaoven Op Locatie

Met onze mobiele pizza oven kunnen wij op locatie pizza’s bakken. Vanaf nu is het dus mogelijk om bij u thuis of op een (feest)locatie zelf de originele Italiaanse pizza te proeven. Lekker genieten van onze pizza’s in uw eigen omgeving, dat kan door heel Nederland.

Locaties

  • Bij u in de Tuin!
  • Bij uw bedrijf op locatie
  • Locatie naar keuze
  • “De parel van Brabant” in Oisterwijk

Origineel

Heeft u binnenkort een feest, bedrijfsuitje of andere bijeenkomst? Wij bieden bakken onze pizza’s met onze mobiele pizza ovens op een door u gekozen locatie. De Pizza’s worden in parten gesneden en als puntjes geserveerd. Het bijzondere hiervan is dat u 10 tot 12 verschillende smaken kunt proeven. De pizza party’s zijn er al voor 20 personen of meer, of in overleg. Informeer naar wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook een pizza party aanvragen.

Winterpizza

Ook in de herfst en winterperiode kunt u ons boeken voor een catering. In deze periode brengt een warme ovenverse pizza wat extra’s aan het gezellig samenzijn in deze knusse tijd.

Prijslijst Pizzapartijen

Vanaf 20 personen kunt u ons boeken voor een party. Wij komen op een door u gekozen locatie in Brabant, maar ook door heel Nederland, met de Culina Flamma en bereiden met onze mobiele pizza oven onze overheerlijke pizza’s. Er zijn ook mogelijkheden om dit te organiseren in Oisterwijk. De pizza’s worden in parten gesneden en op deze manier komen er diverse smaken voorbij. Wij gaan uit van 1 ½ pizza per persoon wat ruimvoldoende is voor een maaltijd. Ook bestaat er de mogelijkheid zelf uw aantal pizza’s te bepalen vanaf 30 stuks. Mocht u vragen hebben over andere opties kunt u met ons contact opnemen

\

Onbeperkt Pizza's (vanaf 20 pers)

€15,- p.p.

\

Bepaald aantal Pizza's (vanaf 30 st.)

€10,- p.st.

\

Reiskosten

* Prijzen inclusief BTW

€0,50 p/km