Select Page

Pizza Aan Huis

Gebruik de Culina Flamma als terrashaard

Als je op zoek bent naar een terrashaard die je meer mogelijkheden dan ooit biedt, is de Culina Flamma iets voor jou. Van nature werd de Culina Flamma ontworpen als een pizzaoven. Door jaren aan ervaring met het verzorgen van catering op locatie, waarbij geregeld gebruik werd gemaakt van een dergelijke oven, wisten we dat het een hoop gedoe was om een dergelijke oven elke keer weer in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. We gingen nadenken over betere opties en kwamen toen tot de conclusie dat het mogelijk moest zijn om een mobiele pizzaoven te creëren. Dit is ons gelukt, maar we ontdekten al snel dat er nog meer mogelijk was zonder in te boeten op het gebied van mobiliteit.

Hoe gebruik ik de Culina Flamma als terrashaard?

Eén van de extra functies die deze oven voor je kan uitvoeren is verwarmen. De Culina Flamma is perfect als terrashaard. Tijdens de zomerse avonden van het jaar kan het in de avond soms verraderlijk snel afkoelen. Vaak zit je nog met zijn allen gezellig in de tuin of op het terras en wil je niet dat er een einde komt aan de gezelligheid. Kou hoeft niet meer een spelbreker te zijn wanneer je de Culina Flamma als terrashaard gebruikt. Ook tijdens koudere dagen kun je deze oven als haard gebruiken. Zo ben je er zeker van dat iedereen het buiten altijd aangenaam heeft, en hoeft de gezelligheid niet meer vroegtijdig te eindigen.

 Verplaatsbaar maar kan ook met een dak doorvoer op een vaste plek staan. Wij adviseren de verlenging vast te zetten zodat de bijgeleverde pijp vrij blijft en je de buitenkeuken altijd nog kunt verplaatsen. Het is ook mogelijk een flexibele pijp te gebruiken het voordeel hiervan is dat je met een kleine bocht kunt werken. Deze flexibele pijp bevestig je bovenaan de pijp.

De Culina Flamma biedt je warmte wanneer je het nodig hebt. Hierbij maak je gebruik van hout als brandstof. Alhoewel er ook opties zijn die gebruik maken van gas, zijn er meerdere redenen om te kiezen voor een terrashaard die gebruik maakt van gestookt hout. Hout dat brandt levert nu eenmaal sfeervoller vuur op, en bovendien heeft dit vuur een aangenamere geur in vergelijking met gashaarden. Het geeft een zomerse avond net dat extra beetje ambiance. Daarnaast is een terrashaard die gebruik maakt van hout beter voor het milieu. Voor velen zijn groene opties interessanter dan ooit. De Culina Flamma is één van deze groene opties.

Een multifunctionele terrashaard

Van origine is de Culina Flamma geen terrashaard. Dit product werd namelijk ontworpen als een mobiele pizzaoven. Zo is je oven flexibeler dan ooit en hoef je deze niet eerder keer op te bouwen als je deze wilt gebruiken. Nadat we tevreden waren over het prototype, besloten we om te kijken of we extra functies konden toevoegen zonder dat de oven minder mobiel werd. De terrashaard is één van deze extra mogelijkheden, maar er zijn er meer. Zo kun je ook steengrillen, vlees en vis roken, barbecueën, koken en wokken.

Koop jouw terrashaard bij ons

Met de Culina Flamma haal je meer dan alleen een goede terrashaard in huis. Deze oven bied je vele mogelijkheden. Zo kun je lekker pizza’s bakken voor het avondeten, maar ook barbecueën is een optie. De gezellige avonden hoeven bovendien nooit meer te vroeg te eindigen, want je kunt altijd genieten van de warmte van dit product. Voor de Culina Flamma en alle gerelateerde accessoires ben je bij onze site aan het juiste adres.