Select Page

Mobiele Pizzaoven

Culina Flamma: een mobiele pizzaoven

Met een pizzaoven in de tuin kun je altijd pizza’s maken wanneer jij dat wilt. De Culina Flamma is hier perfect voor. Aan de hand van deze oven is het nog nooit zo simpel geweest om zelf je eigen Italiaanse pizza’s te maken. Pizza’s zijn nu eenmaal op hun lekkerst wanneer je ze zelf prepareert en ze vervolgens ook zelf in de oven verwarmt. Bovendien beschikt de Culina Flamma over diverse andere voordelen, naast dat het pizza’s zo overheerlijk weet te bakken. Eén van de opvallendste eigenschappen is het feit dat deze pizzaoven mobiel is. Waarom is hiervoor gekozen?

De voordelen van een mobiele pizzaoven

Het team achter de Culina Flamma bestaat uit een team van vakmensen die jarenlang in de horeca hebben gewerkt. Zo hebben teamleden pizzeria’s, cafés en partycentra gerund. Daarnaast verzorgden we geregeld pizza’s uit de oven bij feestjes. Een nadeel hiervan was dat we de pizzaoven die we gebruikten iedere keer weer in en uit elkaar moesten halen. Er was geen andere manier waarop deze vervoerd kon worden. Het zal je niet verbazen dat dit een tijdrovende klus is die tevens een hoop moeite kostte. We waren het er allen over eens dat dit beter moest kunnen. Zo ontstond het eerste idee voor deze pizzaoven.

 

Naast het gebrek aan mobiliteit van een normale pizzaoven, waren er nog meer nadelen die aan de hand van de Culina Flamma aangepakt zouden worden. Zo heb je bij een normale steenoven het probleem dat het meerdere uren in beslag neemt om überhaupt op temperatuur te komen. Ook dit moet beter kunnen. Het idee was om een pizzaoven te ontwerpen die zowel mobieler was als dat deze je minder tijd kostte om een pizza te bakken. Een eerste prototype werd ontwikkeld, waarna deze steeds meer werd verfijnd totdat uiteindelijk de Culina Flamma in zijn huidige vorm ontstond. Niet alleen is deze pizzaoven mobiel, maar je doet er veel minder lang over om pizza’s te bakken. Daarnaast zijn de pizza’s die je met deze oven maakt heerlijk.

De Culina Flamma is meer dan een pizzaoven

De Culina Flamma is een uitstekende pizzaoven, maar deze oven is nog veel meer dan alleen maar dat. Na het ontwikkelen van de ultieme pizzaoven werd er namelijk gekeken hoe deze oven nog meer verbeterd kon worden. We ontdekten dat we diverse toevoegingen konden doen zonder in te boeten op het gebied van mobiliteit. Daarom kun je met de Culina Flamma ook bakken op de bakplaat, vlees en vis roken, koken, wokken en barbecueën. Ook kun je deze oven als buitenhaard gebruiken.

Pizzaoven catering

Misschien ben je al overtuigd van de meerwaarde die de Culina Flamma voor je kan hebben en koop je deze meteen. Maar het is ook mogelijk dat je deze pizzaoven eerst in actie wilt zien voordat je besluit om deze definitief te kopen. De beste manier om deze oven in actie te zien is door ons Italiaanse pizza’s voor je te laten bakken op locatie. Wij verzorgen met liefde en plezier de catering voor uiteenlopende gelegenheden, van verjaardagen tot aan jubileums. Maar ook als je zonder reden zin hebt in smaakvolle pizza’s uit de oven, kun je bij ons terecht. Zo zie je meteen of deze pizzaoven iets voor jou is.