Select Page

Pizza bakker aan huis

Eigen pizza bakker bij u thuis

Een pizza bakker aan huis: voor menig soort gelegenheid is dit helemaal perfect. Want wie is er nu niet dol op pizza? Pizza bakken aan huis is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Het is een event dat zowel past voor een familiefeest als voor een bedrijfsevenement. Maar ook voor kinderfeestjes is een pizza bakker aan huis iets bijzonders. Kinderen kijken vol verwondering hoe de pizza’s gemaakt en gebakken worden. Ze worden in de bijzondere Culina Flamma oven gemaakt, waardoor ze optimaal geprepareerd worden. En dat proef je terug.

Voordelen van een pizza bakker aan huis

Vaak wordt voor een pizza aan huis gekozen voor een bezorger. Maar wist je dat een pizza laten maken aan huis ook een optie is? Een pizza maken aan huis door een specialist is veel lekkerder. Alle ingrediënten zijn puur, de preparatie is perfect en door het gebruik van een hoogwaardige oven is het resultaat optimaal. Dit alles leidt tot een smaaksensatie die zijn weerga niet kent. Alleen dat is al reden genoeg om een pizza bakker aan huis te laten komen.

Een pizza partij kun je thuis houden, maar ook voor een bedrijfsfeest, een uitje of een andere gelegen is dit een leuk idee. Iedereen houdt van pizza, dus iedereen wordt blij hiervan. Bovendien heb je zelf de keuze wat betreft de locatie, want er wordt gebruik gemaakt van mobiele pizza ovens die eenvoudig verplaatst kunnen worden. Vele pizza’s zullen gebakken worden, waarna ze als punten geserveerd. Dit houdt in dat je vele pizza’s kunt proeven. Vanaf 20 personen of meer kun je een pizza bakker aan huis laten komen. Meer is tevens mogelijk, in goed overleg. Bovendien is dit niet alleen geschikt voor de zomer, want ook herfst- en winterpizza’s zijn mogelijk. Je geniet het hele jaar door.

Bij een pizza bakker aan huis kun je onbeperkt pizza’s eten. De ervaring leert ons dat er gemiddeld zo’n 10 tot 12 pizzapunten worden gegeten. Dat zijn dus vele smaken die je kunt ontdekken. Een gezelschap van 20 personen kan kiezen voor onbeperkt pizza eten. Ook is het mogelijk om vooraf zelf het aantal pizza’s te bepalen. Door heel Nederland kun je een pizza bakker aan huis laten komen.

Een ander bijkomend voordeel is dat je een veelzijdige pizza oven in actie ziet. De pizza bakker maakt namelijk gebruik van de Culina Flamma. Deze geavanceerde en mobiele pizza oven bakt pizza’s perfect. Je zult het zelf ervaren: deze pizza’s smaken heerlijk. Bovendien is dit een oven met veel functies. Naast pizza’s bakken kun je namelijk ook barbecueën, wokken, bakken op de bakplaat en roken (warm en koud) met dit apparaat. Mocht je overwegen om een dergelijke pizza oven aan te schaffen, is dit een uitstekend moment om deze in actie te zien.

Andere mogelijkheden naast een pizza bakker aan huis

Als het je leuk lijkt om een pizza bakker aan huis te ontvangen, kun je terecht bij het team achter de Culina Flamma. Zij gebruiken deze geavanceerde pizza oven om heerlijke pizza’s te maken. Mocht je deze oven zelf willen kopen, kan dit via hen. Ook heb je al kunnen lezen dat je een pizza bakker in kunt schakelen voor bedrijfsfeestjes, kinderfeestjes en dergelijken. Maar er is nog meer mogelijk. Zo is dit team ook in te schakelen voor een leuke workshop pizza’s maken.

Deze activiteit duurt ongeveer 4 à 5 uur, waarin je alle kneepjes van het vak geleerd worden. Dit begint met het kneden van het deeg, waarna je geheel zelf de basissaus mag samenstellen. Je behoudt dus zelf de controle over de smaak van je pizza. Ook het beleg kies je zelf, waarbij je ruim de keuze hebt. Vervolgens leer je hoe je een pizza optimaal middels een pizza oven prepareert. Dit heeft een smaakvol eindresultaat tot gevolg. Mocht je nog een leuke activiteit zoeken om te ondernemen, dan is dit ook een aanrader.