Select Page

Pizza Aan Huis

Catering Tilburg en Oisterwijk

Heeft u binnenkort een feest, bedrijfsuitje of andere bijeenkomst? Wij bakken onze pizza’s met onze mobiele pizza ovens op een door u gekozen locatie. De Pizza’s worden in parten gesneden en als puntjes geserveerd. Het bijzondere hiervan is dat u 10 tot 12 verschillende smaken kunt proeven. De pizza party’s zijn er al voor 20 personen of meer, of in overleg. Informeer naar wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook een pizza party aanvragen.

Je kunt genieten van:

  • salades
  • standaard pizza’s
  • luxe pizza’s
  • desserts

Prijslijst Pizzapartijen

Vanaf 20 personen kunt u ons boeken voor een catering. Wij komen op locatie en bereiden ter plekke, met vers gemaakt deeg, overheerlijke pizza’s uit onze hout gestookte oven. Wij bieden u een keuze aan tussen standaard en een luxe pakket:

Prijzen catering p.p. Voldoende Onbeperkt
Standaard € 15,00 € 20,00
Luxe € 17,50 € 22,50
Kinderen (6 tot 12 jaar) € 10,00 € 12,50
  • Voor het vervoer vragen wij een vergoeding van € 0.50 per km.
  • Italiaans salade: diverse soorten, sla tomaten, olijven, Italiaanse ham, kaas, kappertjes, pijnboompitjes, komkommer met een dressing. Ook kunt u ook voor een salade met tonijn en ansjovis kiezen. Prijs: € 4.50 p.p.
  • Als dessert kunt u tiramisu bestellen €5.00 p.p.
  • Betaling; na afloop van de catering kunt u met onze kok afrekenen. De nota van de catering brengen we mee. Het afgesproken aantal personen wordt in rekening gebracht. Als u advies nodig heeft, willen wij u graag adviseren.

Standaard: Margarita, salami, ham, tonijn, olijven, rucola sla,  ananas en diverse groente ui champignon en paprika. 

Luxe: rauwe ham, salami, zalm, garnalen, rucola sla, kappertjes, olijven, blauwe kaas, en diverse groente ui champignon (prei en courgette.) of spinazie  

Uiteraard bereiden wij ook verschillende vegetarische pizza’s en hebben we de mogelijkheid tot pittige pizza’s.

Tijdens het bakken van de pizza’s, is het mogelijk uw voorkeur door te geven en dit wordt ter plekke door ons bereid.

De pizza’s snijden wij in punten en bieden het plateau met de gesneden pizza aan, op deze manier komen er diverse smaken voorbij. Voor het serveren van uw gasten heeft onze bakker niet altijd tijd, misschien is er iemand aanwezig om te assisteren met het serveren.

Omdat onze oven erg compact is kunnen wij door elke normale deur, op deze manier staan we altijd tussen de gasten onze pizza’s te bereiden.

Wij zijn ongeveer een uur van te voren aanwezig om de oven op temperatuur te brengen en de werkplek in te richten.

De ruimte die we nodig hebben is 2 x 2.5 meter, per oven bakken wij +/- 25 pizza’s per uur.

Als u voorkeur voor een datum heeft, kunt u hier een optie op nemen dan houden wij deze datum twee weken voor u vast.   

Kunt u ons laten weten voor hoeveel personen u wilt bestellen, waar de bijeenkomst is, en hoe laat u de eerste pizza geserveerd wilt hebben. Altijd handig is uw telefoonnummer zodat wij u kunnen bereiken mocht dat nodig zijn.  

Bij het annuleren van een reservering hanteren wij de algemene voorwaarde van Horeca Nederland item 9.3.1 deze zijn te vinden op de onderstaande link.  

https://cdn.khn.nl/media/Tools/UVH/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands.pdf   

Mocht na het lezen van de informatie nog vragen hebben horen wij dat graag.