Select Page

Pizza Aan Huis

Catering Tilbur en Oisterwijk

Hier komt een tekst over catering tilburg en oisterwijk

Soorten?

  • salades
  • pizza’s
  • dessert

Origineel

Heeft u binnenkort een feest, bedrijfsuitje of andere bijeenkomst? Wij bieden bakken onze pizza’s met onze mobiele pizza ovens op een door u gekozen locatie. De Pizza’s worden in parten gesneden en als puntjes geserveerd. Het bijzondere hiervan is dat u 10 tot 12 verschillende smaken kunt proeven. De pizza party’s zijn er al voor 20 personen of meer, of in overleg. Informeer naar wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook een pizza party aanvragen.

Winterpizza

Ook in de herfst en winterperiode kunt u ons boeken voor een catering. In deze periode brengt een warme ovenverse pizza wat extra’s aan het gezellig samenzijn in deze knusse tijd.

Prijslijst Pizzapartijen

Vanaf 20 personen kunt u ons boeken voor een party. Wij komen op een door u gekozen locatie in Brabant, maar ook door heel Nederland, met de Culina Flamma en bereiden met onze mobiele pizza oven onze overheerlijke pizza’s. Er zijn ook mogelijkheden om dit te organiseren in Oisterwijk. De pizza’s worden in parten gesneden en op deze manier komen er diverse smaken voorbij. Wij gaan uit van 1 ½ pizza per persoon wat ruimvoldoende is voor een maaltijd. Ook bestaat er de mogelijkheid zelf uw aantal pizza’s te bepalen vanaf 30 stuks. Mocht u vragen hebben over andere opties kunt u met ons contact opnemen

\

Onbeperkt Pizza's (vanaf 20 pers)

€15,- p.p.

\

Bepaald aantal Pizza's (vanaf 30 st.)

€10,- p.st.

\

Reiskosten

* Prijzen inclusief BTW

€0,50 p/km