Select Page

Buitenkeuken

Waarom de Culina Flamma de beste buitenkeuken is

Als je op zoek bent naar een buitenkeuken met alles erop en eraan, is de Culina Flamma iets voor jou. Wat begon als een idee voor een mobiele pizzaoven, is uitgegroeid tot veel meer dan dat. Inmiddels kunnen we de Culina Flamma typeren als een multifunctionele houtgestookte buitenkeuken. Het basismodel bevat een pizzaoven, bakplaat en tuinhaard. Hieronder kun je meer lezen over hoe de Culina Flamma is ontstaan, wat de voordelen van deze buitenkeuken zijn, welke accessoires hierbij passen en wat de producent van de Culina Flamma je nog meer te bieden heeft.

De voordelen van een Culina Flamma buitenkeuken

Een prototype van de Culina Flamma werd gemaakt. Dit testmodel werd gebruikt om deze buitenkeuken te blijven verbeteren, totdat er een perfect model ontstond waar iedereen tevreden over was. Waar de Culina Flamma van origine bedoeld was als pizzaoven, werd al snel ontdekt dat het apparaat als buitenkeuken veel meer mogelijkheden bezat. Hier werd dan ook op doorontwikkeld.

 

Zo werd ontdekt dat de restwarmte gebruikt kan worden een bakplaat. Dit kan prima gecombineerd worden met het bakken van een pizza: terwijl je wacht op je pizza, kun je tegelijkertijd iets bakken op de bakplaat. Maar ook andere lekkere maaltijden kun je middels deze niet elektrische buitenkeukens prepareren. Ook wokken en barbecueën behoort tot de mogelijkheden, zeker wanneer je de bijpassende accessoires voor deze buitenkeuken koopt. De Culina Flamma staat niet stil in zijn ontwikkelen, en inmiddels is ook het roken van vlees en vis (zowel warm als koud) mogelijk.

 

Zoals je kunt zien, is de Culina Flamma een bijzonder veelzijdig apparaat. Wat begon als een mobiele versie van een pizzaoven, is uitgegroeid tot een volwaardige keuken voor buiten. Als je buitenkeuken kopen wilt, ben je hier aan het juiste adres. Ook voor passende accessoires zit je bij ons goed. Daarnaast kun je bij ons ook voor andere zaken terecht. Wat precies? Dat lees je verderop.

Bijpassende accessoires voor een buitenkeuken

Je begrijpt nu wel waarom je de keuze voor deze buitenkeuken bbq moet maken. Er is geen betere keuken voor buiten. Maar met de Culina Flamma alleen ben je er nog niet. Er zijn genoeg accessoires die hier uitstekend bij passen. Zo is een pook nodig wanneer je het vuur van de Culina Flamma wilt oprakelen. Ook een in- en uitschuiver is een must have, zeker wanneer je een buitenkeuken kopen gaat voor het maken van pizza’s.

 

Om een optimale werking van buitenkeukens te garanderen, heb je protectie nodig. Daarom is het ook aan te raden een beschermhoes aan te schaffen. Met de barbecueset bied je dit apparaat nog meer mogelijkheden. Ook een kookplaat maakt de Culina Flamma nog meer multifunctioneel. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een deegplaat, kokstafel en een serveer plateau. Zoals je ziet, passen deze accessoires perfect bij je Culina Flamma buitenkeuken.

Meer dan alleen maar buitenkeukens

Als je op zoek bent naar een multifunctionele houtgestookte buiten keuken, ben je bij ons aan het juiste adres. Maar wij bieden je meer dan dat. Zo bakken wij ook pizza’s op locatie, ideaal voor een feestje. Dit doen wij door heel Nederland, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ideaal voor in de zomer, maar ook in de herfst en winter kun je bij ons terecht. Dit is meteen een goede manier om de Culina Flamma live in actie te zien.

 

Daarnaast geven wij workshops door het gehele land. Deze duren gemiddeld  4 à 5 uur. Gedurende deze tijd leer je alles over het maken van een pizza middels een buitenkeuken. Van het met de hand kneden van het deeg tot aan het baken van de pizza, alle stappen komen aan bod. Aan het eind van deze workshop ben je een ware pro op dit gebied. Niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook perfect voor een kinderfeestje. Zoals je kunt zien, bieden wij je meer dan alleen maar buitenkeukens.